Ofisiniz İçin 7 Muhteşem Biblo Önerisi - Ellasanat

Ofisiniz İçin 7 Muhteşem Biblo Önerisi - Ellasanat

Ofis dekorasyonları yapılırken genellikle sade ve şık objeler kullanılmaktadır. Ofis ortamında çalışıldığı için göz yorucu objeler yerine daha çok sakinleştirici, dinginleştirici etkiye sahip olan biblolar tercih edilir. Bunun sebebi çalışırken çok daha rahat ve sade bir ortam ile full adapte bir şekilde çalışmaktır. Bu yüzden ofis dekorasyonu yapılırken gereksiz ögelere yer vermek yalnızca karmaşık bir görüntü oluşturacaktır. Ofis ortamına en uygun olacak dekoratif objeler biblolardır.

 

Ofis Biblosu Nasıl Olmalıdır?

Ofis biblosu her zaman sade, şık ve resmi olmalıdır. Ofis tasarımında resmi biblolar kullanılmalıdır. Farklı, gotik havası olan ilginç tasarımlara yer vermekten ziyade daha resmi, elegant ürünler ile dekore edilmelidir. Ofis ortamı ciddi bir ortam olacağından samimi, sevimli ürünler yerine resmi objeler kullanılması daha uygun olacaktır. Bu yüzden genellikle siyah, beyaz, gold, silver renkli ürünler tercih edilmelidir. Çok renkli ürün seçimi yapılmamalıdır.

 

At Büstü

Ofis için biblo önerileri arasında başta gelen, oldukça şık bir tasarıma sahip olan At Büstü biblosu oldukça resmi ve şık bir biblodur. Özellikle ofisiniz kahverengi, siyah alt temaya sahipse bu gold rengi At büstü biblosu ofisinize çok yakışacaktır. 31 cm yüksekliği, 20 cm genişliği olan bu büst, ofisinizde çok fazla yer kaplamayacağı gibi boyutu ideal ve şık bir parçadır.

 

Kartal Biblosu

Sade biblolar sizi daha çok etkiliyorsa Kartal Biblosu tam size göre olacaktır. Kartalın duruşu ve tasarlanan rengi ile ofisinizin teması ne olursa olsun özellikle raflarınıza çok yakışacak bir üründür. Kartal, özgürlüğü ve cesareti simgelediği için bu ürüne ofis odanızda yer vermek isteyebilirsiniz.

 

Kuşlu Sevgili Biblosu

Gold rengiyle birlikte oldukça şık ve elegant bir görüntüye sahip olan Kuşlu Sevgili Biblosu bulunduğunuz her ofise oldukça farklı bir hava katacaktır. Özellikle daha çok romantik ruhlu objelerden hoşlanıyorsanız bu ürünü kaçırmamalısınız. 33 cm yüksekliği ve 16 cm genişliği olan bu biblo adeta bir zerafetin simgesi denebilir.

 

Achilles Biblosu

Annesi tanrı, babası ölümlü bir kral olan yarı tanrı olan Achilles Biblosunu özellikle mitoloji ile ilgileniyorsanız beğenebilirsiniz. Gold ve silver renkleri ile birlikte ofisleri baştan aşağı güzelleştirebilirsiniz. Tek bir biblo ofisinizi güzelleştirmeye yeter mi diye düşünüyorsanız Achilles Biblosu ile bunun gerçek olacağına emin olabilirsiniz.

 

Dünya Biblosu

Oldukça klas ve elegant bir biblo olan Dünya Biblosu yalnızca ofislerde değil her yerde kullanabilirsiniz. İster evinizde isterseniz de ofisinizde yer vereceğiniz Dünya Biblosu tamamıyla özel olarak tasarlanmış bir biblodur. Gerçekçiliği yansıtan görünümüyle adeta bir coğrafik biblolar arasında yer alabilir. Metalik turkuaz, metalik mavi renkleriyle ofisinize çok şık bir hava katacak dünya biblosu mutlaka ofisinizde olması gereken biblolar arasında yer almaktadır. 

 

Klasik Araba Biblosu

Klasik aynı zamanda şık olan bu biblo ofislerinizde mutlaka bulunmalı. Göz yorucu olmamasıyla birlikte her ortama ayrı bir hava katan Klasik Araba Biblosuna ofisinizde yer vermek isteyeceksiniz. 27,5 yüksekliği ve 12 cm genişliğe sahip bu biblo hem minimal hem de oldukça şık bir ürün. Silver ve gold renk skalası ile birlikte ofisinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Kurt Büstü

Kurt Büst, ofisinize vahşilik ve doğallık katacağı gibi alınacak en özel ofis biblolarından bir tanesidir. Duruşuyla adeta zarif ve resmi bir havaya sahip olan bu Kurt Büstü ofisinizde oldukça şık duracağı gibi resmiyet de kazandıracak. Gold ve silver renkleri ile ofisinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Etiketler: ofis biblo
Şubat 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı